Новини
Kia EV9 отримала престижну нагороду Red Dot "Кращий з кращих"

Kia EV9 отримала престижну нагороду Red Dot "Кращий з кращих"

2024-05-17

Kia EV9 удостоєно престижної нагороди "Найкращий з найкращих" на церемонії Red Dot Award: Product Design 2024 у категорії "Автомобілі та мотоцикли". Успіх на найвищому рівні глобального конкурсу дизайну є визнанням внеску бренду Kia та моделі EV9, зокрема, у встановлення виняткових стандартів інновацій у дизайні.

 

Нагорода Red Dot "Найкращий з найкращих", що вручається лише найбільш новаторським розробкам, ще раз підтверджує успіх команди дизайнерів Kia у створенні EV9, флагманського електричного позашляховика бренду.

 

"З EV9 ми створили електромобіль з яскравим і автентичним характером позашляховика, який розширює межі не тільки дизайну, але також зручності використання, можливостей підключення та екологічної відповідальності. Отримання нагороди Red Dot "Найкращий із найкращих" у галузі дизайну надзвичайно приємне не лише для команди дизайнерів Kia, а й для всіх наших колег у всьому світі, та представляє собою наше постійне прагнення пропонувати інноваційні та надихаючі рішення", - прокоментував Карім Хабіб, виконавчий віце-президент та шеф-дизайнер Kia.

 

Екстер'єр EV9 випромінює впевненість, ясність і спокій завдяки чітким лініям і гладким поверхням. Такі фірмові елементи, як "цифрова "посмішка тигра" та вертикальні фари, ще більше підкреслюють дизайн та надають автомобілю футуристичного вигляду.

 

Премія Red Dot Design Award - одна з найактуальніших нагород у сфері дизайну. Щорічно журі, що складається з міжнародних експертів, оцінює представлені продукти на предмет якості дизайну і ступеня інноваційності. Цього року журі визнало творчий вплив філософії дизайну Kia "Єдність протилежностей".

 

З моменту дебюту в 2023 році EV9 неодноразово отримував визнання критиків. Флагманський електричний позашляховик Kia домігся подвійного успіху на конкурсі World Car Awards 2024, ставши абсолютним переможцем ("World Car of the Year") і найкращим електромобілем ("World Electric Vehicle"). Серед інших нагород EV9: "Всесвітній жіночий автомобіль 2024 року", "Німецький люкс автомобіль 2024 року", "Золоте кермо 2023 року" (категорія "Сімейні автомобілі"), "Сімейний автомобіль 2023 року" від TopGear.com, "Автомобіль року у Великій Британії 2024", а також "Утилітарний автомобіль року в Північній Америці 2024".