Новини
Офіційний дистриб’ютор Kia в Україні оголошує ціни та приймає замовлення на абсолютно новий Kia Sportage п’ятого покоління

Офіційний дистриб’ютор Kia в Україні оголошує ціни та приймає замовлення на абсолютно новий Kia Sportage п’ятого покоління

2021-12-21

ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» офіційний дистриб’ютор автомобілів Kia в Україні, що входить до групи компаній УкрАВТО, оголошує ціни та приймає замовлення на абсолютно новий Kia Sportage п’ятого покоління!

Новий Kia Sportage  –  міський кросовер та яскравий послідовник свого попередника-лідера вподобань українців, який об'єднує практичність традиційних SUV з сучасним екстер'єром, інтер’єром та керованістю. Покупцям буде запропоновано не тільки яскраву самобутню «зовнішність», але і просторий інтер'єр, неймовірну кількість сучасних комунікаційних технологій і систем безпеки. Новий Sportage має продуманий внутрішній простір, що поєднує практичність, функціональність і універсальність, підкріплюється компактною колісною базою 2680 мм, шириною 1865 мм, довжиною 4515 мм і висотою 1645 мм. В основі нового європейського Sportage лежать ефективність, потужність і продуктивність.

Під елегантним зовнішнім дизайном нового Sportage ховається посилена і легка конструкція кузова, що володіє високою жорсткістю. Новий Sportage оснащений різними системами безпеки, включаючи подушку безпеки водія, подушку безпеки пасажира, бічні шторки безпеки, центральну подушку безпеки передніх сидінь та бічні подушки безпеки. Відома технологія Kia Advanced Driver Assistance System (ADAS) - також відома як DriveWise - допомагає новому Sportage уникати потенційних небезпек, повністю захищаючи водія та інших учасників дорожнього руху під час кожної поїздки.

Що стосується інтер'єру, то загалом він виконаний в дусі авангардних ідей взяти з нових моделей покоління EV6 з центральною консоллю, що «дивиться» на водія, приємними на дотик високоякісними матеріалами оздоблення, «повітряним» екраном мультимедійної системи. Що стосується мультимедійної системи, то її сенсорний екран має діагональ від 8,0 до 12,3 - дюйма і розподільну здатність Full HD. Таке істотне збільшення діагоналі і спеціальні віджети дозволяють виводити на екран найрізноманітнішу інформацію в різних поєднаннях. Більш того, інтегрований Bluetooth-модуль дозволяє підключати два пристрої одночасно. Також не забуті Android Auto і Apple Car Play. Вінчає це буйство електроніки опційний звук Harman&Kardon.

Уперше для Sportage був створений абсолютно новий режим Terrain Mode. Розроблений для власників Sportage, які прагнуть до пригод і активного відпочинку на природі, високотехнологічний режим Terrain Mode автоматично регулює налаштування Sportage таким чином, щоб автомобіль забезпечував оптимальну динаміку руху для будь-яких дорожніх умов і навколишнього середовища, включаючи сніг, бруд і пісок.

На українському ринку новий Kia Sportage на старті продажів буде представлено в чотирьох комплектаціях: Комфорт (Comfort), Престиж (Prestige), Лакшері (Luxury) та Джи Ті Лайн (GT Line) з 156-сильним бензиновим двигуном робочим об'ємом 2,0 літра з механічною КПП або класичним шестиступеневим автоматом з гідротрансформатором, переднім та повним приводом. Вартість нового Kia Sportage у комплектації Комфорт (Comfort) стартує від 20 900 євро*.

Гарантія** на всі автомобілі Kia Sportage становить 7 років або 150 000 км залежно від того, що настане раніше.

Найближчим часом модель додатково отримає версії з двокольоровим екстер’єром (чорний дах), заводським ГБО, гібридним двигуном та комплектацію Классік (Classic).

З докладною інформацією про комплектації, ціни та опціональне наповнення нового Kia Sportage Ви можете дізнатися на офіційному сайті за посиланням - https://www.kia.com/ua/showroom/nq5-sportage/specification.html. Дилерські центри Kia по всій країни приймають замовлення на новий Kia Sportage.