Новини
Оновлений Kia Sorento отримав вищий рейтинг безпеки від IIHS

Оновлений Kia Sorento отримав вищий рейтинг безпеки від IIHS

2018-05-22

За результатами краш-тестів, проведених Страховим інститутом дорожньої безпеки (США), оновлений кросовер Kia Sorento отримав вищий рейтинг безпеки Top Safety Pick +.

Американський Страховий інститут дорожньої безпеки опублікував підсумки чергової серії краш-тестів, в яких взяв участь і оновлений Kia Sorento. Середньорозмірний кросовер, який дебютував в Україні у березні цього року, за результатами дев'яти різних випробувань отримав найвищий можливий рейтинг Top Safety Pick +.

В ході краш-тестів автомобіль оцінюється за такими параметрами, як безпека водія і пасажирів при ударі з малим перекриттям з боку водія або переднього пасажира, безпеку при ударі зі значним перекриттям, рівень захисту при бічному ударі, а також в разі перевертання автомобіля.

Окремо оцінюють рівень захисту ший пасажирів від «хлистової» травми при ударі ззаду, ефективність систем активної безпеки (зокрема, системи екстреного автоматичного гальмування), які допомагають запобігти зіткненню, і фар головного світла (найкращий результат продемонстрували повністю світлодіодні фари), а також систему кріплення дитячих сидінь .

Відзначимо, що бренд Kia є лідером автомобільного ринку США за кількістю моделей, які отримали рейтинги безпеки Top Safety Pick+ та Top Safety Pick.

Нагадаємо, що в Україні оновлений Kia Sorento пропонується в трьох комплектаціях з розширеним переліком обладнання. Ціни стартують з позначки $38 500*.

* Ціни включаючи ПДВ станом на 18.05.2018 р. Розрахунки в гривні за курсом, зазначеним на сайті www.kia.com/ua в день виписки рахунку-фактури. Продавець залишає за собою право змінювати комплектації та ціни на автомобілі.