Новини
Придбай оригінальні колісні диски для свого KIA та аксесуари до них з вигодою* до 15%

Придбай оригінальні колісні диски для свого KIA та аксесуари до них з вигодою* до 15%

2021-11-18

З 11 жовтня по 31 грудня 2021 року в офіційній дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» (входить до групи Корпорації «УкрАВТО»), в рамках спеціальної сервісної пропозиції, для власників автомобілів KIA діятимуть спеціальні умови придбання оригінальних запасних частин

Офіційний дистриб'ютор KIA в Україні, компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», запрошує власників автомобілів корейського бренду відвідати найближчий офіційний сервіс KIA та придбати оригінальні колісні диски з вигодою* до 15%. Пропозиція діє в період з 11.10.2021 року по 31.12.2021 року.

Спеціальна сервісна пропозиція поширюється на більш ніж 50 позицій, серед яких: сталеві та легкосплавні колісні диски, ковпаки для сталевих дисків, датчики вимірювання тиску в шинах, секретні гайки. Вичерпний перелік позицій, які підпадають під дію спеціальної пропозиції, доступні за посиланням.

Докладні умови, наявність запчастин і витратних матеріалів за спеціальними цінами, а також сумісність з конкретною моделлю автомобіля Kia, уточнюйте у консультанта з сервісу найближчого офіційного дилера Kia в Україні.

*Під «вигодою» мається на увазі різниця від зниження ціни в порівнянні з цінами, що діяли до 11 жовтня 2021 року. Спеціальні умови придбання розповсюджуються на обмежений склад запасних частин та витратних матеріалів. Спеціальна пропозиція діє в офіційній дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» з 11.10.2021 року по 31.12.2021 року. Офіційні дилери KIA в Україні самостійно визначають кінцеву ціну на запасні частини та витратні матеріали в рамках даної спеціальної сервісної пропозиції на дату їх продажу. ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» залишає за собою право змінювати умови спеціальної сервісної пропозиції.